Zetea Transilvania Lichior de Coacaze Blackcurrant Liqueur from Romania 750 ml 31% Vol.

£9.9
FREE Shipping

Zetea Transilvania Lichior de Coacaze Blackcurrant Liqueur from Romania 750 ml 31% Vol.

Zetea Transilvania Lichior de Coacaze Blackcurrant Liqueur from Romania 750 ml 31% Vol.

RRP: £99
Price: £9.9
£9.9 FREE Shipping

In stock

We accept the following payment methods

Description

Sarea de lamaie este acid citric cristalizat, concentrat. Acidul citric exista in mod natural in toate fructele (in special in citrice) si se formeaza si in organismul uman in urma unor reactii ( cititi aici). Zeama de lamaie contine acid citric insa diluat si nu ma ajuta la reteta asta. In plus ii deturneaza gustul si aroma. cautam o reteta originala de dulceata de mure si am dat peste aceasta, o sa ma ghidezun pic dupa ea, dar eu voiam dulceata aceea care o facea bunica – nu cred ca foloseau nici pastai , nici zeama de lamaie. sper sa iasa ok si sa reziste peste iarma- mi-e putin frica cu timpul de fierbere… Se amesteca apa cu mierea de albine până la dizolvarea completă a mierii. Se pun deoparte cam 300 ml din apa cu miere de albine și se toarnă restul peste fructele zdrobite.

Pentru a te bucura la maxim de toate proprietățile coacăzelor negre, îți recomandăm să bei 150ml-200ml de suc în fiecare zi. Consumul său regulat apără și întărește sistemul imunitar, făcându-l capabil să lupte cu virusurile, bacteriile și microbii care ne amenință sănătatea. Dacă nu aveți destule coacăze negre pentru a face această dulceață puteți să le combinați cu alte fructe de pădure: afine, zmeură, mure, coacăze roșii și albe. Vezi aici rețeta de dulceață din mix de fructe de pădure.Deoarece poate încetini coagularea sângelui, suplimentele de coacăze negre și roșii nu sunt recomandate persoanelor cu tulburări de sângerare sau celor care urmează să fie operați. Rețete cu coacăze roșii Ce spuneti ce culoare grozava are acest sirop de capsuni fara fierbere? Este gros, dulce si aromat. In timp i se va mai inchide culoarea si se va mai limpezi. Am acoperit fiecare sticla cu patrate de tifon (puse in strat dublu), fixate cu elastice. Atat! V-am spus la inceput ca se va forma un dop gelatinos natural care va etansa siropul de aerul din jur. Are nevoie de 2-3 luni de maturare. Il pun in camara si uit de el pana prin decembrie.

Se pregăteşte o formă de tartă, se tapetează cu hârtie pentru copt şi se încinge cuptorul la 120˚ C.Se scoate aluatul, se întinde cu sucitorul pe planşetă, se aranjează în formă şi se pun coacăzele pe toată suprafaţa. Prodan, I.; Buia, Al. Flora mică ilustrată a României, Ediția a V-a. București 1966: Editura Agro-Silvică. p.255. Din păcate, nu am nicăieri în casă un loc răcoros. Le-am pus într-un hol, fiind încăperea cu „cea mai scăzută” temperatură, dar și cât de cât constantă. S-or face în condițiile astea? sunt un drenor universal care asigura reglarea potentialului energetic al sistemului reticulo-endotelial, un protector bun al mucoaselor (de la nivelul aparatului respirator, digestiv si urinar)

Vinul de coacaze negre este cunoscut de mult timp ca având o concentrație mare de vitamina C (150mg / 100g). Nude mult însă s-a dovedit că suntși alte proprietăți cu beneficii curative ce fac acest vin de coacaze negre să fie indicat inmedicina naturistă. Am lasat dulceata acoperita pana s-a racit complet. In acest interval de timp fructele absorb siropul din jur si devin sticloase. Dupa racire am indepartat batonul de vanilie. Dulceata de mure intregi – asezare in borcane



  • Fruugo ID: 258392218-563234582
  • EAN: 764486781913
  • Sold by: Fruugo

Delivery & Returns

Fruugo

Address: UK
All products: Visit Fruugo Shop